Renovering af hus der imødekommer dine ønsker og behov

Trænger dit hus til en renovering og istandsættelse?

Drømmer du om at få renoveret og istandsat dit hjem, så det fremstår moderne og samtidig lever op til dine personlige ønsker og drømme i forhold til stil, indretning og design? Så lad os hos Langhoff Tømrer- og Snedkerfirma hjælpe dig med at realisere drømmen.

Vi tilbyder blandt andet istandsættelse, modernisering og renovering af hus for private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Holbæk, Hvalsø eller i Odsherred.

Eksempler på hvad en husrenovering kan dække over

En renovering af hus kan være alt lige fra en mindre renovering af et enkelt værelse til en komplet totalrenovering og ombygning af huset. Det afhænger i høj grad af, hvad dine ønsker og behov er, samt hvad dit budget er til. Ofte kan det nemlig godt betale sig at få gennemrenoveret hele huset på én gang, da der så vil være en større sammenhæng gennem hele huset. Det kan være med til at øge værdien af huset, og så kan det samtidig også gøre huset lettere at sælge på sigt, hvis det ønskes.

Hos Langhoff Tømrer- og Snedkerfirma kan vi udføre alle former for tømrer- og renoveringsarbejde. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Udskiftning af vinduer
  • ​Udskiftning af døre
  • Renovering af tag
  • ​Udskiftning af tag
  • ​Istandsættelse af køkken
  • Montering af nyt køkken
  • Totalrenovering af hus

I forbindelse med en omfattende husrenovering, der involverer flere forskellige arbejdsopgaver, kan vi tilbyde at udføre arbejdet i en totalentreprise. På den måde slipper du selv for at skulle finde forskellige håndværkere, der kan varetage hver sin del af arbejdet, og du får dermed også et mere sammenhængende resultat.

Derfor skal du vælge os til at udføre renoveringsarbejdet

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge at lade os stå for din kommende renovering af hus. Vi har et stort fokus på dine ønsker og behov, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til unikke løsninger, der lever op til alle dine krav.

Vi udfører kvalitetsbevidst arbejde med fokus på et både smukt og langtidsholdbart resultat, og vi sørger for at overholde alle vores indgåede aftaler. Du kan altid regne med, at en aftale er en aftale, når du vælger at lade os varetage din renovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus varierer alt afhængigt af omfanget af renoveringsarbejdet samt dine individuelle ønsker og behov. Kontakt os derfor gerne i dag for at få beregnet et uforpligtende tilbud med en billig og skræddersyet pris på din husrenovering.

Er du interesseret?

Kontakt os i dag!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg.

Vi er medlem af Dansk Industri og alle vores medarbejdere arbejder under Bygningsoverenskomsten mellem DI og 3F.

Vi er en del af Byg garanti ordningen som er en sikkerhed for dig som kunde, du kan læse mere om ordningen herunder.

​Telefon

60 46 59 00

Vi svarer inden for 24 timer. 

​Du kan ringe til os på telefon 60 46 59 00

Mandag - fredag: 05.00 - 17.00​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt