Få lavet din næste totalentreprise af dygtige håndværkere

Vi leverer kun de bedste resultater

Skal du have lavet en totalentreprise? Drømmer du om en omfattende ombygning med smukke resultater, så dit hjem føles som nyt? Vi kan få dine drømme til at gå i opfyldelse. Vi er Langhoff Tømrer- og Snedkerfirma, og vi har masser af erfaring med store byggeprojekter. 

Vi er et team af kvalitetsbevidste og professionelle håndværkere, som gør en dyd ud af gøre dit hjem smukt. Vi kan klare en lang række opgaver, og du undgår besværet med at skulle have fat i flere forskellige håndværkerfirmaer. Vi har en god rutine og har tidligere lavet alt fra renovering af bylejligheder til opførsel af huse. Ingen opgave er for stor eller lille for vores team. Vi kører ud til blandt andet Holbæk, Odsherred, Hvalsø og også andre steder på Nordvestsjælland.​

Derfor skal vi lave din næste totalentreprise

Vi ved, at det kan være både nervepirrende og ømt at få lavet en totalentreprise på hjemmet. Mange ting skal ændres, og hvordan er du sikker på, at det bliver, som du forestiller dig? Vi vægter dialog med vores kunder højt, og vi vil altid skræddersy en unik løsning til dig. Kommunikation er vejen til en optimal hovedentreprise, og derfor er du med inde over processen fra start til slut. 

Professionalisme er en af vores kerneværdier, og vi overholder altid alle aftaler. Hvis du kommer i tvivl eller har indvendinger igennem forløbet, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi kan komme med kompetent vejledning og rådgive dig til at træffe den rigtige beslutning.​

Totalentreprise til konkurrencedygtige priser


Hos Langhoff Tømrer- og Snedkerfirma kan du få lavet en billig totalentreprise. Vi har gode og konkurrencedygtige priser på alle vores ydelser. Selvfølgelig afhænger det endelige beløb af entreprisens omfang, og det er dyrere at få lavet et helt hus frem for et enkelt badeværelse. Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt os i dag. 


Ring til os i dag på telefon 60 46 59 00 eller send os en e-mail til info@langhofftoemrer.dk

Vi har et godt tilbud til dig. 

Er du interesseret?

Kontakt os i dag!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg.

Vi er medlem af Dansk Industri og alle vores medarbejdere arbejder under Bygningsoverenskomsten mellem DI og 3F.

Vi er en del af Byg garanti ordningen som er en sikkerhed for dig som kunde, du kan læse mere om ordningen herunder.

​Telefon

60 46 59 00

Vi svarer inden for 24 timer. 

​Du kan ringe til os på telefon 60 46 59 00

Mandag - fredag: 05.00 - 17.00​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt