Få en professionel udskiftning af tag

Langhoff Tømrer- og Snedkerfirma klarer alt indenfor tagarbejde

Har du brug for at få udskiftet dit tag i nærmeste fremtid? Hvis svaret er ja, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan klare alt indenfor tagarbejde og renovering af tag. Når vi skal lave nyt tag til vores kunder, leverer vi altid flotte og kvalitetsbevidste resultater. Vores mange års erfaring med tagrenovering har gjort os til specialister indenfor al tagservice, og vi har derfor et stort kendskab til de bedste og mest moderne teknikker.

​Vi kan nemt og hurtigt vurdere, om du har brug for en mindre tagreparation eller en mere omfattende renovering. Vi arbejder i Nordvestsjælland, og har tidligere stået for udskiftning af tag for kunder i både Holbæk, Odsherred, Hvalsø samt de omkringliggende områder.​

Flere gode grunde til udskiftning af tag

Et ordentligt tag er vigtigt for klimaet. Det gælder både dit private indeklima, men også det globale klima. Selv mindre utætheder kan resultere i højere varme- og energiregninger, hvilket hverken er godt for din pengepung eller CO2-udslippet. Med et utæt tag trænger fugten hurtigere og nemmere ind, og med det skiftende klima kan vi desværre forvente mere og mere regn. Det er derfor ekstra vigtigt med et ordentligt tag. Jo tidligere, at du får udbedret dit tags små skader og utætheder, jo billigere slipper du i sidste ende.

Samtidig kan en udskiftning af tag jo også være en æstetisk overvejelse, da et smukt tag kan præge hele din boligs udseende. Der er mange forskellige muligheder i forhold til materialevalg, og vi vil med glæde vejlede dig igennem hele processen.

Kontakt os hvis du vil høre mere om renovering af tag

Hvad koster en udskiftning af tag? Vi har altid lave priser på tagarbejde, og du kan forvente, at det bliver en relativt billig omgang. Den endelige pris er selvfølgelig afhængig af projektets størrelse og omfang, men vi er altid i den lave ende af prisskalaen. Hvis du ønsker at høre mere, så tag gerne kontakt til os allerede i dag. Vi kan beregne et godt, uforpligtende tilbud til dig. Hvis du ønsker det, så kommer vi også gerne hjem til dig og laver et eftersyn på dit tag.

Ring til os på telefon 60 46 59 00 eller send os en e-mail til info@langhofftoemrer.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du interesseret?

Kontakt os i dag!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg.

Vi er medlem af Dansk Industri og alle vores medarbejdere arbejder under Bygningsoverenskomsten mellem DI og 3F.

Vi er en del af Byg garanti ordningen som er en sikkerhed for dig som kunde, du kan læse mere om ordningen herunder.

​Telefon

60 46 59 00

Vi svarer inden for 24 timer. 

​Du kan ringe til os på telefon 60 46 59 00

Mandag - fredag: 05.00 - 17.00​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt